Om hvor er enheten min

Hvor er enheten min beskytter dataene dine mot uautorisert tilgang og hjelper deg med å finne enheten din hvis den blir mistet eller stjålet. Du kan sende kommandoer til enheten eksternt via My Kaspersky.

Hvor er enheten min er slått av som standard. For å sende kommandoer til enheten din eksternt, slå på Hvor er enheten min-funksjonen på enheten. Prøv noen av funksjonene nå, slik at du kan utføre handlinger øyeblikkelig hvis enheten blir borte eller stjålet.

Hvis du ikke slår på Hvor er enheten min før enheten din forsvinner, kan du ikke bruke den til å lokalisere eller fjernstyre enheten.

Du kan sende kommandoer fra My Kaspersky for å gjøre følgende:

I tillegg kan du angi hvor er enheten min til å gjøre følgende:

Hvor er enheten min-innstillingene er beskyttet av en skjerm lås